Publieksevenementen

Alles onder één dak bij Backframe zonder zorgen één totaalproductie. Altijd een vast aanspreekpunt willen hebben voor jouw mediateam?

Dat kan bij Backframe! We hebben alles in huis om het maximale uit ons mediateam te halen waardoor jij als organiserende partij er geen omkijken naar hebt. Van streaming tot aan de aftermovie.

Ons enthousiaste en creatieve team bestaat uit diverse disciplines die gewend zijn om nauw met elkaar samen te werken. Daarnaast heeft het als voordeel dat jij als organiserende partij enkel en alleen contact hebt met een vast aanspreekpunt. Daarnaast heeft het als voordeel dat we ook de kennis in huis hebben op het gebied van de AVG-wetgeving en de certificaten/vergunningen die bijvoorbeeld nodig zijn voor het vliegen met een drone.

We leveren een compleet, maar dan ook echt een compleet, team bestaande uit professionele cameraoperators, camera crane operators, drone operators, fpv drone operators, productiemanagers, regisseurs, fotografen, editors en sound designers.

De complete post-productie is ook bij ons in huis wat als voordeel heeft dat ook hierbij de lijntjes kort zijn voor zowel video, foto als audio.